Välkommen till seminarium: ”F till A – Steg-för-steg-guide till en bättre energideklaration”

Välkommen till seminarium: ”F till A – Steg-för-steg-guide till en bättre energideklaration”

Är du del av en bostadsrättsförening som vill förbättra er energiprestanda och samtidigt minska era kostnader? Då är detta eventet för er! Som energi- och klimatrådgivare vet vi hur viktig energideklarationen är för er förening, och vi är här för att guida er genom processen steg för steg.

Under föreläsningen kommer ni att få en djupare förståelse för vad energideklaration är och vilken roll den spelar för er bostadsrättsförening. Vi kommer att utforska praktiska åtgärder som ni kan vidta för att förbättra er energiprestanda och därigenom minska era kostnader på lång sikt. Dessutom kommer en bank att finnas på plats för att berätta om finansieringsmöjligheter och hur ni kan få bättre villkor för att genomföra energieffektiva åtgärder.

Anmäl er nu för att säkra er plats på detta värdefulla event och ta det första steget mot en mer energieffektiv och ekonomiskt hållbar framtid för er bostadsrättsförening!

Eventet arrangeras av energi- och klimatrådgivningen i Sollentuna, Sigtuna, Upplands Väsby och Upplands-Bro och andra bostadsrättsföreningar i Stockholm region är välkomna att anmäla sig, först till kvarn.

Datum: 23 maj

Tid: 18-  20

Plats: Messingen, Love Almqvists torg 1, 194 77 Upplands Väsby

Anmäl dig här: https://link.webropol.com/s/BRF